Free Online Army Games, Army Leader Game, Free Army Games Online, Online Army Commander Game
Inapoi

English    Hebrew    Russian    Arabic    Dutch    French    Italian    Danish    Romanian    Finnish    Chinese Traditional    Chinese Simplified    Spanish    Japanese    Persian

Pagina principala

Relaţii şi opţiuni de atac

Arme si Tactici

Naţiunilor Unite, Aliante si Cercetarii

Bătălia rezultate

Evenimente şi a costurilor

Descrierea armelor

Soldati - Pot fi folositi pentru a apara tara de atacuri comando si deasemenea pot efectua atacuri comando.  

Tancuri - Tanks are very important when you launch full force attack. The more tanks you have the greater the chance in destroying factories and obtaining land. It is important to note, that tanks are also used as the last line ofTancurile sunt foarte inportante cand ataci cu toate fortele. Cu cat ai mai multe tancuri cu atat e mai mare sansa de a distruge fabrici si obtine teren. Tancurile pot fi deasemenea folosite ca ultima linie de aparare impotriva atacurilor inamice

Artilerie - Artileria este folosita pentru a slabi pozitiile soldatilor si artileriei inamice.  O idee buna este sa folosesti Barajul de artilerie urmat de un Atac comando.   In felul acesta inamicul are mai putini soldati pentru aparare.

Rachete sol-aer - Rachetele sol-aer sunt folosite pentru a apara tara de atacuri aeriene (i.e. Avioane si Elicoptere).  Cand lansezi Atacuri cu toate fortele , rachetele sol-aer sunt folosite pentru a apara tancurile tale de elicopteree inamice. 

Avioane - Avioanele sunt o arma puternica in joc.  Pot fi trimise in raiduri de bombardare asupra pozitiilor inamice.  Cu cat ai mai multe avioane cu atat este mai mare sansa de a lovi mai multe poziti inamice.   O idee buna este sa trimiti valuri de raiduri de bombardare inainte de a lansa un Atac cu toate fortele. 

Elicoptere - Elicopterelesunt de mare folos impotriva tancurilor,artileriei si soldatilor inamici.  Elicopterele pot fi folosite in Atacuri cu toate fortele si in Slabirea pozitiilor inamice impotriva tancurilor.  Este important sa reduci numarul tancurilor inamice! 

Nave - Navele iti apara tarmurile.  Sunt echipate cu tunuri ce pot ataca soldati.  Folosite in Atacuri navale pot reduce numarul soldatilor inamici.  Atentie la navele si submarinele inamice ce patruleaza tarmurile! 

Submarine - Submarinele sunt o arma de camuflaj formidabila,si poate fi folosita pentru a lansa atacuri camuflate asupra tarmului inamic.  Un atac indeplinit cu succes va distruge rachetele SDI inamice.  Submarinele sunt echipate cu torpile si rachete ghidate.  Torpilele sunt folosite impotriva navelor si submarinelor inamice,in timp ce rachetele ghidate sunt folosite pentru a distruge centrele SDI inamice.  .O tactica buna este sa folosesti submarinele inainte de a lansa un atac cu rachete balistice.  

Rachete Balistice- Rachetele balistice au intrebuintari multiple.

Focos obisnuit - poate distruge fabricile inamice si lasa numai teren gol in urma.

Focos chimic - Fiecare racheta ce loveste tara inamica poate omori pana la 10000 de soldati.

Focos biologic - Fiecare racheta ce loveste tara inamica poate distruge pana la 1,000,000 bani si de la 1 la 500 de tancuri.

Focos nuclear - poate distruge fabricile inamice si TERENUL odata cu ele!

Focos EMP-Fiecare racheta ce loveste tara inamica poate distruge pana la 1-15 Elicoptere, 1-15 Avioane, 1-100 Rachete balistice, 1-50 de sateliti.

Rachetele anti-balistice(SDI) - Rachetele anti-balistice sunt folosite pentru apararea impotriva rachetelor balistice.  Cu cat ai mai multe rachete anti-balistice cu atat sansa de a te lovi inamicul este mai redusa!  

Sateliti - Satelitii sunt foarte importanti,si se folosesc pentru strangerea de informatii despre inamic inainte de a lansa orice fel de atac.Cand stii statutul armelor inamice atuncieste probabil sa reusiti in atac.Poti trimite sateliti sa descopere statutul tarii inamice,cate fabrici are,sa vezi ultimile mesaje primite de lider si sa citesti stirile tarii.Poti folosi optiunea de a citi stirile tarii pentru a detecta spioni inamici in operatiuni de inscenare.  

Spioni - Spionii sunt o arma foarte puternica in joc!Ii poti folosi pentru o varietate de operatiuni;cea mai periculoasa fiind trimiterea spionilor sa asasineze liderul unei tari.  Daca este indeplinita cu succes tara inamica va pierde si va fi trecuta in registrul de istorie a jocului. 

Tactici in joc

Poti folosi o varietate de tactici in joc;cea mai buna este sa unesti fortele cu alte tari si sa ataci tari mai slabe.Cu cat e mai puternica economia ta cu atat e mai puternica si tara!

Acestea sunt cateva tactici pe care le puteti folosi in joc:

  1. Foloseste operatiuni de inscenare pentru a crea razboi intre 2 tari si apoi Atacuri cu toate fortele pentru a lua recompensa.
  2. Formeaza aliante si atacati impreuna.
  3. Spioneaza tara inamica inainte de a lansa un atac.
  4. Ataca tarile inamice cu multe tancuri pentru a distruge mai multe fabrici si a castiga mai mult teren.
  5. Lanseaza rachete balistice numai daca ai mai multe decat rachetele SDI inamice.

Trucuri

Cel mai bun sfat pe care pot sa il ofereste sa construiesti fabrici la inceput,sa legi prietenii si sa intri in aliante deja existente.  Aceasta e singura cale de supravietuire in joc!