Etsit sitten pelejה pelattavaksi tai tapoja pitהה yhteyttה ystהviin, meillה on ne kaikki - ja paljon muuta. Tutustu sivustoon ja viihdy!
Paluu

English    Hebrew    Russian    Arabic    Dutch    French    Italian    Danish    Romanian    Finnish    Chinese Traditional    Chinese Simplified    Spanish    Japanese    Persian

Kotisivu

Suhteet ja hyökätä vaihtoehtoja

Aseet ja taktiikat

Yhdistyneet kansakunnat, Liittoutumat ja Tutkimus

Taistelun tulokset

Tapahtumat ja kustannukset

 

Joukkojen selitys:

Jalkaväki – Käytetään tekemään kommandohyökkäyksiä ja puolustautumaan niiltä.  

Panssarivaunut – Panssarivaunut ovat erittäin tärkeitä kun hyökkäät täydellä voimalla. Mitä enemmän panssarivaunuja sinulla on sitä suuremmalla todennäköisyydellä kykenet tuhoamaan tehtaita ja valtaamaan maata. On erittäin tärkeää huomata, että panssarivaunut ovat viimeinen puolustuslinjasi.

Tykistö – Tykistöä käytetään tuhoamaan vihollisen tykistöä ja jalkaväkeä.  Hyvä idea on ensin käyttää tykistökeskitystä ja sen jälkeen kommandohyökkäystä. Tällä tavalla vihollisella on vähemmän jalkaväkeä puolustamassa valtiotaan.

Ilmatorjuntaohjukset– Ilmatorjuntaohjuksia käytetään puolustamaan ilmahyökkäsiä vastaan (eli hävittäjiä ja helikoptereita).  Täyden voiman hyökkäyksissa ilmatorjuntaohjuksia käytetään vihollisen helikoptereita vastaan. 

Hävittäjät – Hävittäjät ovat voimakas ase.  Niitä voidaan käyttää pommituslentoihin.  Mitä enemmän hävittäjiä sinulla on sitä suuremmalla todennäköisyydellä onnistut tuhoamaan vihollisjoukkoja.  Hyvä idea on käyttää pommistuslentoja ennen täyden voiman hyökkäystä. 

HelikopteritHelikopterit ovat hyviä tuhoamaan vihollispanssarivaunuja, tykistöä ja jalkaväkeä.  Helikoptereita voidaan käyttää tuhoamaan vihollispanssarivaunuja vihollislinjojen pehmennyksessä and täyden voiman hyökkäyksissä. On tärkeää vähentää vihollispanssarivaunuja! 

Sotalaivat – Sotalaivat auttavat puolustamaan rannikkoasi. Niissä on myös tykit joilla ne voivat moukaroida vihollisjalkaväkeä laivastohyökkäyksen aikana. Muista varoa vihollislaivoja ja sukellusveneitä! 

Sukellusveneet – Sukellusveneitä käytetään yllätyshyökkäyksiin vihollisrannikoille.  Onnistunut yllätyshyökkäys tuhoaa vihollisen SDI-ohjuksia.  Sukellusveneet on aseistettu torpedoilla ja ohjuksilla.  Torpedot ovat vihollissotalaivoja ja sukellusveneitä vastaan, ohjuksilla taas tuhotaan vihollis sdi-keskuksia. Hyvä taktiikka on käyttää sukellusveneitä ennen risteilyohjushyökkäystä.  

RisteilyohjuksetRisteilyohjuksissa on monia vaihtoehtoja.

Tavallinen taistelukärki – Voi tuhota vihollistehtaita.

Kemiallinen taistelukärki - Jokainen ohjus voi tuhota 10,000 jalkaväkisotilasta.

Biologinen taistelukärki - Jokainen ohjus voi tuhota 1,000,000 rahaa ja 1-500 panssarivaunua.

Ydinkärki – Voi tuhota vihollistehtaita ja maata.

Sdi-ohjukset– Sdi-ohjuksia käytetään tuhoamaan vihollisen risteilyohjuksia!  

SatelliititSatelliitit ovat hyvin tärkeitä, niillä voidaan kerätä tietoa vihollisesta ennen hyökkäystä. Kun tiedät vihollisen armeijan koostumuksen tulet pärjäämään paremmin hyökkäyksessä. Voit myös lähettää satelliitteja selvittämään vihollisen teknologiaa, teollisuutta, suhteita ja viimeisiä viestejä. Voit myös selvittää vihollisen vakoiluoperaatioita. 

Vakoojat– Vakoojat ovat voimakas ase! Voit käyttää niitä moniin toimintoihin; vaarallisin tehtävä on lähettää vakoojia salamurhaamaan vihollisjohtaja. Jos tämä operaatio onnistuu, vihollinen häviää pelin

Pelitaktiikat

Voit käyttää pelissä monia taktiikoita; paras tapa on yhdistää voimat muiden maiden kanssa ja hyökätä heikompia valtioita vastaan. Mitä vahvempi talous sinulla on, sitä vahvempi on valtiosi!

Tässä muutamia taktiikoita joita voit käyttää:

  1. Voit käyttää lavastusta aiheuttaaksesi sodan kahden valtion välille, ja hyökätä itse lopuksi ja kerätä palkinnon.
  2. Muodostaa liittoutumia ja tehdä yhdistettyjä hyökkäyksiä.
  3. Vakoile viholllista ennen kuin hyökkäät.
  4. Hyökkää vihollisen kimppuun suurella ylivoimalla.
  5. Käytä risteilyohjuksia vain jos sinulla on niitä enemmän kuin vihollisella on sdi-ohjuksia.

Vinkit

Parhaat vinkit jotka voimme tarjota ovat; rakenna tehtaita, ystävysty, liity liittoutumiin.  Tämä on ainoa tapa selvitä pelissä pidemmälle!