Wat je ook zoekt om spellen te spelen of in contact te raken met je vrienden wij hebben het. Ontdek de site zelf en vermaak je!
Ga Terug

Ondersteun ons a.u.b. en help ons om te groeien

Je kan het spel Army Commander gratis spelen, je kan vertaalde Elektronische Kaarten Gratis verzenden en je kan ook vertaalde Werkelijke berichten Gratis verzenden. Als je het spel of de site goed vindt denk dan a.u.b. een moment aan hoe je kunt helpen, Ons succes hangt alleen maar af van jou hulp.

Er zijn een paar manieren hoe je ons kan helpen:

1. Adverteren op de site (elke klik zal bezoekers naar je site sturen en geeft de speller van Army Commander iets in het spel). Als je geïnteresseerd bent of je wilt de prijzen weten zend dan een berichtje naar sales@gindis.com

2. Je kan een keer per dag op de advertentie, Banner van Google klikken. Of als je iets wil zoeken gebruik dan onze site.

3. Verspreid het verder verteld je familie kennissen en vrienden over deze site.

4. Doneer met Pay Pal.

5. Koop een echt bericht met informatie of rapporten.

6. Als je een fout, bug in ons spel vindt laat het a.u.b. weten en we geven als dank je land een mooie bonus.

7. Schrijf ons nieuwe functies . En help ons met vertalen naar andere talen, Zodat bezoekers van andere landen ook in hun moedertaal kunnen spelen(als je een fout vindt of je vindt dat het grammaticaal beter kan schrijf ons met de plaats waar het fout zit. Met het woord/zin dat beter past. We zullen mooie beloningen geven aan iedereen die ons helpt).

* En alle andere wegen waarmee je ons kunt helpen. Bedankt voor het lezen van deze pagina.

We hopen dat je veel plezier aan onze site hebt.

Gindis Team