Wat je ook zoekt om spellen te spelen of in contact te raken met je vrienden wij hebben het. Ontdek de site zelf en vermaak je!
Ga Terug

Over Gindis

Onze missie is om een wereld te maken zonder een taal grens probleem, Waar iedereen alles begrijpt en begrepen wordt. De gindis Site is de enige site met het doel om het taal probleem op te lossen op Internet. En alle voor aanstaanden technieken die worden uitgevonden met betrekking tot dit onderwerp.

Over onze technologie

Het is vrij simpel wat we doen. Schrijf je bericht in je eigen taal en de hele wereld zal je begrijpen! In de toekomst zullen we de volgende talen ondersteunen: Russische, Arabische, Portugees, Spaans, Italiaan, Japans, Chinees en Duits Je kunt alles schrijven en bekijken in je eigen taal en anderen mensen zullen jou berichten in hun taal zien. Voorbeeld: Als je Army Commander speelt zie jij het spel in jou taal; op hetzelfde tijdstip zien andere spelers verspreid over de wereld het spel in hun taal. Alles wat jij ziet zien zij in hun taal . Het land zijn nieuws. Relatie berichten .

Alles is vertaald automatische!

Voor de eerste keer kan je met andere spelen zonder het taal probleem Wij wensen.

 

je een prettige reis door onze website.

Gindis Team