Wat je ook zoekt om spellen te spelen of in contact te raken met je vrienden wij hebben het. Ontdek de site zelf en vermaak je!
Ga Terug

English    Hebrew    Russian    Arabic    Dutch    French    Italian    Danish    Romanian    Finnish    Chinese Traditional    Chinese Simplified    Spanish    Japanese    Persian

Hoofdscherm

Zend aanval

Wapen type

Verenigde Naties, Alliantie en Onderzoek

Gevechts uitslag

Evenementen en kosten

Wapen beschrijvingen

Troepen: Kunnen gebruikt worden om je land te verdedigen tegen vijandige Invallen van troepen. 

Tanks: Tanks zijn zeer belangrijk wanneer je een 'Volledig leger aanval' Uitvoert. Hoe meer tanks je hebt, hoe groter de kans is dat je fabrieken Vernietigt en land inneemt. Belangrijk om in gedachten te houden, is dat Tanks ook gebruikt worden als laatste verdedigingslinie tegen vijandige Tankinvallen.

Artillerie: Artillerie wordt gebruikt om vijandige troepenstellingen en Artillerie af te zwakken. Het is handig om eerst een 'Artillerievuur' uit te Voeren, gevolgd door een 'Troepenaanval'. Zo heeft de vijand minder troepen Om hun land te verdedigen.

Luchtafweerraketten: Luchtafweerraketten worden gebruikt om je land te Verdedigen tegen luchtaanvallen (bijvoorbeeld vliegtuigen en helikopters). Wanneer je een 'Volledig leger aanval' uitvoert, verdedigen je Luchtafweerraketten je tanks tegen vijandige helikopters.

Vliegtuigen: Vliegtuigen zijn een krachtig wapen in het spel. Je kunt ze Vijandige stellingen laten bombarderen. Hoe meer vliegtuigen je hebt, hoe Groter de kans dat je meer vijandige stellingen raakt. Het is handig om Eerst een paar bombardementen uit te voeren, voor je een 'Volledig leger Aanval' uitvoert.

Helikopters: Helikopters zijn erg goed om vijandige tanks, artillerie en Troepen aan te vallen. Helikopters kunnen gebruikt worden om tanks in zwakke Vijandige stellingen aan te vallen, en tijdens 'Volledig leger aanvallen'. Het is belangrijk om het aantal vijandige tanks te verkleinen.

Schepen: Schepen helpen je kustlijn te verdedigen. Ze hebben ook gigantische Kanonnen aan boord, die troepen aanvallen. Wanneer ze tijdens 'Marine Aanvallen' gebruikt worden, helpen ze het aantal troepen te verkleinen. Let Op vijandige schepen en onderzeeërs die langs de kust patrouilleren.  

Onderzeeërs: Onderzeeërs zijn een goed onzichtbaar wapen, en kunnen gebruikt Worden voor 'Onzichtbare aanvallen' tegen vijandige kustlijnen. Een Succesvolle 'Onzichtbare aanval’ vernietigt vijandige SDI raketten. Onderzeeërs zijn bewapend met torpedo's en doelzoekende raketten. De Torpedo’s zijn voor vijandige schepen en onderzeeërs, terwijl de Doelzoekende raketten voor de SDI centra zijn. Een goede tactiek is eerst Onderzeeërs te laten aanvallen, gevolgd door ballistische raketten.

Ballistische raketten: Ballistische raketten kunnen voor verschillende dingen Gebruikt worden.

Normale kernkop - kan vijandelijke fabrieken vernietigen en de vijand Slechts leeg land overlaten.

Chemische kernkop - Elke raket die het vijandelijke land raakt kan tot 10.000 troepen doden.

Biologische kernkop - Elke raket die het vijandelijke land raakt kan contant Geld tot 1.000.000 en 500 tanks vernietigen.

Nucleaire kernkop - kan vijandelijke fabrieken vernietigen en laat het land Verdwijnen! Als uw vijand Sterke SDI Defensie heeft, dan is er een sterke kans dat de Ballistische raketten hun doel niet zullen raken. De SDI Raketten zullen automatisch worden gelanceerd wanneer zij inkomende Raketten ontdekken.

Emp kernkop - Elke raket die het vijandelijke land raakt kan tot 1-15 Helikopters, 1-15 Vliegtuigen, 1-100 Ballistische raketten, 1-50 Satellieten vernietigen.

Antiballistische raketten: Antiballistische raketten worden gebruikt om je Land te verdedigen tegen aankomende vijandige ballistische raketten. Hoe Beter je Antiballistische raketten zijn, hoe kleiner de kans dat de vijand Je land raakt.

Satellieten: Satellieten zijn zeer belangrijk, omdat ze gebruikt worden om Informatie over de status van het arsenaal van de vijand te verzamelen, Voordat je hem aanvalt. Als je de status van het arsenaal weet, is de kans Groot dat je aanval slaagt. Satellieten kunnen voor je uitvinden hoe het Vijandig arsenaal er voorstaat, hoeveel fabrieken ze hebben, om hun laatste Berichten te lezen en om hun nieuws te kunnen zien. Je kunt de optie 'Lees Nieuws van het land' gebruiken om vijandige intelligentieoperaties, die Gestuurd zijn om een land om te kopen, te detecteren.

Spionnen: Spionnen zijn een zeer belangrijk en machtig wapen in het spel! Je Kan ze gebruiken voor een serie operaties; de gevaarlijkste operatie is je Spionnen opdracht geven de leider van een ander land te vermoorden. Als dat Lukt, verliest het land, en wordt het geplaatst in de geschiedenis van het Spel.

Tactieken in het spel

Je kunt verschillende tactieken in het spel gebruiken. Het beste is om je Leger samen toe voegen met andere landen en zwakkere landen aan te vallen. Hoe beter je economie er voorstaat, hoe sterker je land is!

Tactieken:

1. Gebruik omkoopoperaties om oorlog te veroorzaken tussen twee andere Landen, voer dan een 'Volledig leger aanval' uit om de opbrengsten te nemen.

2. Vorm allianties, en doe massa-aanvallen.

3. Bespioneer je vijand voordat je hem aanvalt.

4. Val je vijand aan met twee keer zo veel tanks om meer fabrieken te Vernietigen en meer land te krijgen.

5. Vuur alleen ballistische raketten af op je vijand als je meer Ballistische raketten hebt dan hij SDI raketten heeft.

Tips: Het beste advies dat ik je kunt geven, is om in het begin fabrieken te Bouwen, vrienden te maken en je bij bestaande allianties aan te sluiten.