Velkommen til Gindis.com online spil 100% gratis intersktivt multiplayer webspil. Verdens bedste og originale webspil nogensinde lavet! Udforsk siden og nyd dit ophold!
Tilbage

To the English version click here

Cookies

Hvis du vil spille Gindis skal du tillade cookies i din browser.

Hvordan skal min browser vזre?

Du skal nekrזfte at din browser er sat til at tillade cookies. Fרlg venligst instruktionerne til at bekrזfte dine browser indstillinger:

For Microsoft Internet Explorer 5.x

1. ben et browser vindue

2. ben menuen Funktioner og gו til Internet Indstillinger

3. Vזlg taben Sikkerhed og klik pו Brugerdefineret Niveau: Den 6. sikkerheds indstilling for cookies skal vזre sat til.

4. Tryk OK

For Microsoft Internet Explorer 6.x

1. ben et browser vindue

2. ben menuen Funktioner og gו til Internet Indstillinger

3. Vזlg taben Sikkerhed og klik pו Brugerdefineret Niveau

4. Gו til Privatlivs taben og klik pו Avanceret

5. Vזr sikker pו at du accepterer cookies fra alle parter (Ogsו sessions)

6. Tryk OK

For Netscape Navigator 4.7x

1. ben et browser vindue

2. Gו til Indstillings menuen

3. Vזlg Preferenser

4.  Klik pו kategorien Avanceret

5. Bekrזft at cookies altid er accepteret

6. Klik OK

For Netscape Navigator 7.x

1. ben et browser vindue

2. Gו til Indstillings menuen

3. Vזlg Preferenser

4. Klik pו kategorien Privatlib & Sikkerhed/cookies

Klik pו tillad alle cookies

5. Klik OK

For  Mozilla Firefox

1. ben et browser vindue

2. Funktioner->Indstillinger

3. I topmenuen, klik pו Privatliv ikonet

4. Klik pו taben cookies, og vזr sikker pו at "tillad sider at sזtte cookies" er markeret.

5. Klik OK

*** Hvis du bruger en anden browser, sו kig venligst i browserens hjזlpfiler for at finde instruktioner til at tillade cookies. ***

Har du en firewall kרrende pו din computer eller dit lokale netvזrk?

Nogle firewalls er sat til at blokere cookies. Hvis du har en firewall kרrende pו din computer, check indstillingerne for at vזre sikker pו at cokkies er tilladt. Hvis din computer er en del af et lokalt netvזrk, check med din netvזrks administrator om der kרrer noget software pו netvזrket som kan blokere for cookies.

* Hvis du stadig ikke kan logge ind pו Gindis efter at have checket disse tind, sו kontakt venligst Gindis for assistance.