Velkommen til Gindis.com online spil 100% gratis intersktivt multiplayer webspil. Verdens bedste og originale webspil nogensinde lavet! Udforsk siden og nyd dit ophold!
Tilbage

English    Hebrew    Russian    Arabic    Dutch    French    Italian    Danish    Romanian    Finnish    Chinese Traditional    Chinese Simplified    Spanish    Japanese    Persian

Hjem

Forbindelser og angreb optioner

Våben og taktik

Forenede Nationer, alliancer og Forskning

Slaget resultater

Arrangementer og omkostninger

 

 

Våben beskrivelse

TropperKan bruges til at forsvare mod fjendtlige troppeangreb. Kan også bruges til at sende troppeangreb mod dine fjender.  

Kampvogne – Kampvogne er meget vigtige ved fuld styrke angreb. Jo flere kampvogne, jo større chance for at ødelægge fabrikker og få land. Det er vigtigt at bemærke at kampvogne er det sidste forsvar mod fjendtlige kampvognsangreb.

Artilleri – Artilleri bruges til at blødgøre fjendtlige troppe positioner, og artilleri.  Det er en god idé at bruge artilleri bombardement, og derefter et troppeangreb.  På denne måde har fjenden færre tropper til at forsvare sit land.

Anti luft missiler – Anti luft missiler bruges til at forsvare mod luft angreb. ( Fly og helikoptere)  Når du laver fuld styrke angreb bruges anti luft missiler til at forsvare dine tanks mod fjendens helikoptere. 

Fly – Fly er et magtfuldt våben i spillet.  De kan blive sendt på bombninger for at ramme fjendtlige positioner.  Jo flere fly du har, jo større chance er der for at ramme flere fjendtlige positioner.  Det er en god idé at sende en bølge af bombninger inden du angriber med fuld styrke. 

Helikoptere – Helikopterne kan bruges til at ramme fjendtlige kampvogne, artilleri og tropper.  Helikoptere kan bruges til at ramme kampvogne i fjendens bløde positioner, og under angreb med fuld styrke.  Det er vigtigt at mindske fjendens kampvogne! 

Skibe – Skibe beskytter dine kystlinjer.  De har også store kanoner som kan angribe tropper.  Når de bruges til flåde angreb kan de mindske fjendens tropper.   Pas på fjendens skibe og ubåde som patruljerer deres kystlinjer. 

Ubåde – Ubåde er gode til snig angreb, hvor de kan angribe fjendens kystlinjer.  Et succesfuldt snig angreb ødelægger fjendens SDI missiler.   Ubåde er ladet med torpedoer og guidede missiler.   Torpedoerne bruges mod fjendens skibe og ubåde, mens guidede missiler bruges mod fjendens SDI centre.  En god taktik er at bruge ubåde inden du sender angreb med ballistiske missiler.

Ballistiske missiler Ballistiske missiler kan bruges på flere måder.

Almindeligt sprænghoved – kan ødelægge fjendens fabrikker og efterlade ham landet.

Kemisk sprænghoved - Hver missil der rammer kan dræbe op til 10,000 tropper.

Biologisk sprænghoved - Hver missil der rammer kan ødelægge op til 1,000,000 penge og fra 1-500 kampvogne.

Nuklear sprænghoved – kan smadre fabrikker og efterlade landet ubrugeligt.

EMP sprænghoved - Hver missil der rammer kan ødelægge op til 1-15, helikoptere, 1-15 fly, 1-100 Ballistiske missiler, 50 satelitter.

Anti ballistiske missiler – Anti ballistiske missiler bruges til at forsvare mod ballistiske missiler.   Jo flere og bedre anti ballistiske missiler du har, jo mindre er chancen for at fjenden rammer dit land.

Satelitter – Satelitter er vigtige, de bruges til at få information om din fjende inden du sender er angreb. Når du ved hvilke våben din fjende har, så er der større sandsynlighed for at du vil få succes med dit angreb. Du kan sende satelitter for at finde ud af landets status, hvor mange fabrikker det har, for at se de sidste meddelelser landet har modtaget, og du kan sende dem for at læse deres nyheder. Du kan bruge muligheden for at læse andres nyheder til at se om de har sendt en beskyld spionoperation på andre lande. 

Spioner – Spioner er et kraftfuldt våben i spillet. Du kan bruge dem til forskellige operationer; den farligste mission er at sende dine spioner for at dræbe et andet lands leder.   Hvis det lykkes vil landet tabe, og vil blive skrevet ind i spillets historiebøger. 

Taktikker i spillet

Du kan bruge forskellige taktikker i spiller; Den bedste måde er at komme ind i en alliance med andre lande, og angribe svagere lande. Jo stærkere din økonomi bliver, jo stærkere bliver dit land!

Her er nogle taktikker som du kan bruge:

  1. Brug beskyld operationer for at skabe krig mellem to andre lande, derefter angriber du så med fuld styrke og højste gevinsterne.
  2. Lav alliancer og lav fælles angreb.
  3. Spionér på dine fjender før du sender et angreb.
  4. Angrib andre lande med dobbelt så mange kampvogne, for at ødelægge flere fabrikker og få mere land.
  5. Send kun ballistiske missiler efter din fjende hvis du har flere ballistiske missiler end de har SDI missiler.

 

Tips

Det bedste råd jeg kan give er i starten at bygge fabrikker, få venner og kom ind i en eksisterende alliance.  Dette er den eneste måde at overlede i dette spil.