Wereld Leiders
Ga terug
English    Hebrew    Russian    Arabic    Dutch    French    Italian    Danish    Romanian    Finnish    Chinese Traditional    Chinese Simplified    Spanish    Japanese    Persian
<a href="http://www.game-advertising-online.com/" target="_blank">Game Advertising Online</a><br> banner requires iframes

Vakantie modus

Als je voor een langere periode niet in staat bent om te spelen, om welke reden dan ook, stellen we je in staat om je land in vakantie modus te zetten en later weer terug te komen om te spelen.

Gedurende deze tijd kunnen andere landen je niet aanvallen of spioneren.( maar als de vijand al spionnen heeft gestuurd voor jij in vakantie modus gaat dan gaat die missie nog gewoon door)

* Als er een aanvalsperiode is jegens jouw land, dan kunnen die landen die jouw mogen aanvallen nog steeds aanvallen tot die aanvalsperiode voorbij is.

Regels voor vakantie modus:

1. Wanneer een speler op vakantie gaat kan hij/zij 60 land en 60 beurten krijgen. Het aantal beurten en land hangt af van de tijdsduur van de vakantiemodus. 

2. Wanneer je uit de vakantie modus wil log je simpelweg weer in en je land zal uit de vakantie modus gaan en weer actief worden.

3. Je kan vakantie modus maar 3 keer per maand gebruiken.

4. Je kan alleen op vakantie gaan als je geen oorlog/intelligentie nieuws hebt ontvangen voor de afgelopen 24 uur of als de V.N een verzoek of voornemen tegen jouw land heeft lopen!

5. Als je voor 90 dagen na inschakeling van vakantie modus niet inlogt dan zal je land verwijderd worden.

6. Wanneer je weer inlogt kan je niet in vakantiemodus gaan voor de komende 24 uur.

7. In de laatste maand van het spel kan niemand de vakantie modus in en spelers die in de vakantie modus zitten zullen eruit gehaald worden.

8. Landen met de rang onder de 100 kunnen niet naar de vakantie!