Wereld Leiders
Ga terug
English    Hebrew    Russian    Arabic    Dutch    French    Italian    Danish    Romanian    Finnish    Chinese Traditional    Chinese Simplified    Spanish    Japanese    Persian
<a href="http://www.game-advertising-online.com/" target="_blank">Game Advertising Online</a><br> banner requires iframes

Satelliet foto's

Dit scherm stelt je in staat om informatie te krijgen over je vijand zoals de algemene land status, militaire status en je kan misschien het rokende geweer vinden (als dit land een onhandig wapen heeft onderzocht en hoe dichtbij ze punt zijn waarna er geen weg meer terug is).

* De vijand zal niet weten dat jij zijn/haar land hebt gefotografeerd.

 

Foto's over

Eigenlijk is het technologie niveau hoeveel foto's je over hebt in de satelliet en elke keer dat je een foto maakt kan je minder foto's maken. Totdat je op een punt komt dat de satelliet niet langer bruikbaar is en je een nieuwe to satelliet moet maken.

 

Belangrijk (OnofficiŽle hoeveelheid)

Vergeet niet dat de satellieten je in de war kunnen brengen, omdat de vijand ook nog dummy wapens heeft en de satelliet denkt dat deze echt zijn.

Dit is wat de satelliet jouw laat zien:

Hoeveelheid echt wapens + dummy wapens.

Dit betekent dat als jouw satelliet 100 tanks met technologie niveau 3 vind en 500 dummy wapens dat de satelliet je dan 600 tanks laat zien.

100 echt tanks

500 dummy tanks

100+500 = 600

 

Niveaus over

Hoeveel technologie niveaus moeten nog worden onderzocht voordat dit land een onhandig wapen bezit?