Wereld Leiders
Ga terug
English    Hebrew    Russian    Arabic    Dutch    French    Italian    Danish    Romanian    Finnish    Chinese Traditional    Chinese Simplified    Spanish    Japanese    Persian
<a href="http://www.game-advertising-online.com/" target="_blank">Game Advertising Online</a><br> banner requires iframes

Koop eenheden

In dit scherm kan je eenheden kopen die in de echte wereld zijn gemaakt.

Je kan eenheden kopen afhankelijk van je type overheid .

Er zijn vaste prijzen de berekening is als volgt:

Vaste prijs * technologie niveau = koopprijs.

Voorbeeld: Tanks met technologie niveau 10 zullen kosten 5.000.000 en bommenwerpers met niveau 3 zullen 21.000.000.

 

Koop opties

Wanneer je klikt op wapen kopen opent er een scherm dat precies laat zien wat je nodig hebt om dat te kunnen kopen.

Je kan kiezen hoeveel eenheden je wilt kopen.

* Dit hangt af van de hoeveelheid geld die je hebt en hoeveel burgers je kan werven in je leger.

Elk wapen heeft soldaten nodig die het besturen en soldaten krijg je door burgers in je leger te werven.

Burgers worden automatisch in je leger opgenomen als je een wapen koopt.  (De hoeveelheid burgers die je kan werven hangt af van je type overheid)

* Als je het type overheid “Fascisme” hebt kan je enkel soldaten en internationale wapens kopen, maar niet van de echte wereldlanden. Je moet je eigen wapens bouwen of ze kopen via de zwarte markt.

 

Je kan niet meer dan 1 wapen van hetzelfde type hebben.

Dit houdt in dat je maar 1 soort tank of 1 soort vliegtuig kan hebben.

Voorbeeld: Je hebt bijvoorbeeld een abraham tank, maar dan kan je geen ander soort tank meer hebben.

Er zijn wapens met een submenu zoals bij jets.

Wanneer je daar op klikt heb je de keuze om uit een submenu te kiezen bijvoorbeeld bij jets zullen ook bommenwerpers en onbemande vliegende voertuigen verschijnen etc.

* Deze actie kost 2 beurten.

Type eenheid

Vaste prijs

Soldaat

1.000

Tank

500.000

bepantserd manschappen voertuig (APC)

100.000

Artillerie

250.000

antilucht raketten

300.000

straal jager

2.500.000

Bommenwerper

7.000.000

Lucht verkenning

50.000.000

onbemande vliegende voertuigen (UAV)

100.000

Spionage vliegtuig

10.000.000

Transport vliegtuig

1.000.000

aanvalshelikopter

1.250.000

ASW Helikopter

1.750.000

Transport Helikopter

800.000

Onderzeeër

9.000.000

Slagschip

3.000.000

Transport schip

5.000.000

vliegdekschip

500.000.000

Helikopterschip

300.000.000

Ballistische raketten

1.000.000

Antiballistische raketten

2.000.000

Radar

10.000.000

Satelliet

70.000.000

Hoofdkwartier

X

Gas maskers

X

Zeemijnen

X

Landmijnen

X

Bunker

X

dummy wapens

10.000

Type eenheid

Soldaten die nodig zijn

Soldaat

1

Tank

4

bepantserd manschappen voertuig (APC)

3

Artillerie

7

antilucht raketten

5

straal jager

1

Bommenwerper

3

Lucht verkenning

20

onbemande vliegende voertuigen (UAV)

0

Spionage vliegtuig

1

Transport vliegtuig

3

aanvalshelikopter

2

ASW Helikopter

3

Transport Helikopter

2

Onderzeeër

80

Slagschip

25 soldaten voor elk technologie niveau

Transport schip

15 soldaten voor elk technologie niveau

vliegdekschip

1000 soldaten voor elk technologie niveau

Helikopterschip

500 soldaten voor elk technologie niveau

Ballistische raketten

0

Antiballistische raketten

0

Radar

5 soldaten voor elk technologie niveau

Satelliet

0

Hoofdkwartier

0

Gas maskers

0

Zeemijnen

0

Landmijnen

0

Bunker

0

dummy wapens

0

 

Wapen beschrijving

Soldaten – Soldaten worden in dit spel gebruikt om je land te beschermen tegen vijandige grondaanvallen en een volledige invasie. Ze kunnen gebruikt worden om je land te beschermen tegen vijandige commando aanvallen en ze kunnen worden gebruikt om zelf commando aanvallen uit te voeren. Zij kunnen doden/vernietigen vijandige soldaten, bepantserde manschappen voertuigen, tanks, artillerie en antilucht raketten. 

 

Tanks – Tanks zijn heel erg belangrijk als je een volledige invasie begint. Des te meer tanks je hebt des te groter de kans dat je veel land verkrijgt. Het is ook belangrijk om te weten dat tanks ook worden gebruikt als laatste verdedigingslinie bij een vijandige invasie op jouw land. Tanks kunnen het volgende doden/vernietigen: soldaten bepantserde manschappen voertuigen, tanks en land veroveren.

 

Bepantserde manschappen voertuigen (APC) – APCs zullen je soldaten beschermen tot zij bij de punt van bestemming zijn, dan worden de soldaten eruit gelaten.

APCs  worden gebruikt om soldaten te vervoeren  over zowel land als zee en kunnen je soldaten beschermen zodra de vijand jou binnenvalt. Des te meer APCs je hebt des te groter de kans dat je soldaten het overleven voordat het gevecht tussen soldaten begint. APCs kunnen het volgende doden/vernietigen: vijandige soldaten, APCs en land veroveren. 

 

Artillerie –Artillerie eenheden worden gebruikt om de vijandige soldaten te verzwakken en de vijandige artillerie onder vuur te nemen. Een goede strategie is om eerst een artillerie barrage te gebruiken en vervolgens een commando aanval als de troepen van je vijand aanzienlijk zijn verminderd. Artillerie kan het volgende doden/vernietigen: vijandige soldaten en artillerie

 

Antilucht raketten – De antilucht raketten worden gebruikt om je land te verdedigen tegen lucht aanvallen(vliegtuigen en helikopters) en ook voor vijandige luchtverkenningsmissies. Wanneer de vijand zijn bommenwerpers en straaljagers boven je land heeft dan is de 2de lijn van verdediging de antilucht raketten. Antilucht raketten kunnen het volgende vernietigen: Straaljagers, bommenwerpers, luchtverkenningsvliegtuigen, onbemande vliegende voertuigen, spionage vliegtuigen, transport vliegtuigen, aanvalshelikopters, ASW helikopters en transport helikopters. 

 

Straaljagers –Straaljagers zijn een krachtig wapen binnen het spel. Het is hun taak om bommenwerpers te beschermen en begeleiden tot de bommenwerpers hun bestemming bereiken. Des te meer straaljagers je hebt des te groter de kans dat je eigen land beschermd is bij vijandige bommenwerper aanvallen. Het is belangrijk om lucht superioriteit te hebben voordat de invasie begint. De straal jager kan het volgende vernietigen: antilucht raketten, straaljagers en bommenwerpers. 

 

Bommenwerpers – Des te meer bommenwerpers je hebt, des te meer vernieling kan je jouw vijand toebrengen. Bommenwerpers worden gebruikt voor bombardeer missies en ook wanneer je van plan bent vijandig vliegdekschepen aan te vallen. Het is een goed idee om ze een paar keer het land dat je wilt aanvallen te bombarderen en dan pas een volledige invasie te doen. de bommenwerper kan vrijwel alles vernietigen, behalve onderzeeërs.

 

Lucht verkenning – Je kan je luchtverkenningsvliegtuigen gebruiken om het vijandige land te traceren en zo belangrijke informatie kan verkrijgen over de status van hun leger.(zie lucht verkenningsmissies) 

 

Onbemande vliegende voertuigen (UAV) – Zijn goed voor het verkrijgen van informatie over het vijandige leger zonder mensen levens te riskeren. (See Air Reconnaissance missions)

 

Spy Planes – Spy planes can give you double the information that the UAV gives and you can gather important information on enemy units. (zie lucht verkenningsmissies)

 

Transport vliegtuigen – Kunnen worden gebruikt voor maar 1 doel en dat is om paratroepers boven vijandige gronden te droppen. De paratroepers zullen proberen het land te veroveren. De transport vliegtuigen hebben maar 1 vijand en dat zijn de antilucht raketten van de vijand en omdat deze technologie meer niveaus heeft dan die van antilucht raketten is de kans groter dat de paratroepers veilig hun bestemming bereiken. 

 

Aanvalshelikopter -Helikopters zijn geweldig tegen vijandige tanks, APCs, artillerie en soldaten. Helikopters kunnen worden gebruikt om vijandige posities te verzwakken. Het is belangrijk vijandige tankaantallen te verminderen! Aanvalshelikopters kunnen 2 keer zoveel tanks vernietigen dan elk ander wapen. Helikopters kunnen: vijandige soldaten, APCs, tanks, artillerie en antilucht raketten vernietigen. 

 

ASW Helikopter – Deze helikopters zijn gewapend met speciale wapens die in staat zijn om vijandige onderzeeërs te doen zinken. Je kan ASW helikopters gebruiken in missie om te proberen de vijandige onderzeeërs te verminderen. ASW helikopters kunnen enkel onderzeeërs vernietigen.

 

Transport Helikopter – Deze kan maar 1 dingen en dat zijn commando's droppen boven vijandige gronden. De commando's zullen proberen om het land van de vijand te veroveren. Transport helikopters stellen je in staat om je soldaten te droppen dicht boven vijandige linies 

 

Onderzeeërs – Onderzeeërs zijn geweldige stealth wapens en kunnen worden gebruikt om stealth aanvallen uit te voeren langs de kustlijn van de vijand. Een succesvolle aanval zal veel vijandige passagiers doden. Onderzeeërs zijn uitgerust met torpedo's. De torpedo's worden gebruikt om vijandige passagiers schepen te vernietigen en vijandige onderzeeërs. Onderzeeërs doden/vernietigen: burgers en slagschepenSubmarines.

 

Slagschepen –Slagschepen helpen je om je kustlijn te beschermen. Ze dragen ook enorme kanonnen die in staat zijn vijandige troepen te raken. Wanneer je slagschepen gebruikt tijdens marine aanvallen helpen ze met verminderen van vijandige schepen en soldaten. Slagschepen doden/vernietigen: soldaten, slagschepen, onderzeeërs en vlieg/helikopter schepen.

 

Transport Schepen – Transport schepen kunnen grondstoffen vervoeren naar hun bestemming. Je kan ze ook gebruiken om hulp te sturen naar je alliantiegenoten. Wees voorzichtig tegen vijandige overvallen, want zij kunnen je schepen niet alleen vernietigen, maar ook veroveren.

 

Vlieg/helikopterdek schepen – Vlieg/helikopterdek schepen kunnen je helpen met het verdedigen van je alliantiegenoten die lager staan dan jijzelf. De schepen stellen je in staat om een aanval te lanceren op een speler wiens nettowaarde groter of kleiner is dan jou met 50% verschil. Vliegdekschepen kunnen dragen bommenwerpers en straaljagers en helikopterdekschepen kunnen aanvalshelikopters en ASW helikopters dragen. 

 

Ballistisch raketten – De ballistische raketten hebben meerdere functies.

gewone kop – kan vijandige fabrieken vernietigen of burgers/soldaten doden.

Chemische kop - Elke raket kan vijandige soldaten/burgers raken. (Kleine hoeveelheid)

Biologische kop - Elke raket kan vijandige soldaten/burgers raken. (grote hoeveelheid)

Kernkop(atoombom) – Kan je vijand's land vernietigen door burgerschuilplaatsen te raken of militaire basissen.

EMP kop – Als je deze raket afvuurt zullen de fabrieken van je vijand een paar dagen niet werken en kan hij/zij ook geen wapens fabriceren.

 

Antiballistische raketten – De antiballistische raketten worden gebruik om je land te beschermen tegen vijandige ballistische raketten. Des te meer en beter jouw antiballistische raketten zijn de te kleiner dat de ballistische raketten van je vijand jouw land bereiken.

 

Radar – De radar eenheden worden gebruikt om de omliggende landen te scannen des te hoger jou technologie niveau is des te meer landen kan je scannen. 

 

Satellieten – De satellieten zijn erg belangrijk en worden gebruikt om informatie te verzamelen van je vijand voordat je een aanval lanceert op je vijand. Wanneer je jouw vijand kent weet je of een aanval slagen of niet.

 

Dummy wapens – Dummy wapens worden gebruikt om je vijand te misleiden en er voor te zorgen dat hij/zij zich wel 2 keer bedenkt voor ze jouw aanvallen. De vijand kan je aanvallen en zien wat zij heeft vernietigd, maar in feit heeft ze enkel dummy wapens van kartonnen borden vernietigd. 

 

Hoofdkwartier – Zal voor 1 keer je kans op succes met operatie "vrijheid" of "totale vernietiging" verhogen. ( de kans op succes stijgt met 30%)

 

Gasmaskers - Zullen je land beschermen tegen 1 chemische of biologische aanval. Je soldaten en burgers zijn beschermd en zullen niet doodgaan van zo'n aanval. 

 

Zeemijnen - beschermen je land van 1 marine aanval, stealth aanval(onderzeeërs_ of operatie "storm op zee". De vijand zal falen en vele eenheden zullen worden geraakt door de mijnen.

 

Landmijnen -Beschermen je land tegen 1 invasie ( APC verovering, operatie "vrijheid" of "totale vernietiging")

De vijand zal falen en je land wordt niet veroverd. Veel vijandige eenheden zullen worden geraakt door jouw landmijnen. 

 

Bunker – Dit zal je land beschermen tegen 1 bombardeer missie van de vijand, de missie van je vijand zal niet slagen.