Wereld Leiders
Ga terug
English    Hebrew    Russian    Arabic    Dutch    French    Italian    Danish    Romanian    Finnish    Chinese Traditional    Chinese Simplified    Spanish    Japanese    Persian
<a href="http://www.game-advertising-online.com/" target="_blank">Game Advertising Online</a><br> banner requires iframes

Allianties

In dit scherm kun je een eigen alliantie creŽren op normale grond of je bij een bestaande alliantie voegen.
Als je een nieuwe alliantie creŽert dan wordt jij de manager van deze alliantie.
Je kan de informatie van de alliantie veranderen, zodat je andere landen uit deze alliantie kan zetten.
Als je een bestaande alliantie versterkt dan moet je in deze alliantie blijven voor 3 dagen (72 uur). Na deze tijd heb je de keuze om de alliantie te verlaten.
Om er voor te zorgen dat er orde en rust blijft in de alliantie hebben de optie van wachtwoord beveiliging toegevoegd. Als je geen wachtwoord invult dan kan iedereen in je alliantie komen. 
* De alliantie leider kan een noodgeval status inschakelen binnen de alliantie ( Elke speler in de alliantie krijgt een bericht nadat ze zijn ingelogd. Hierin staat dat zij zo snel mogelijk contact op moeten nemen met de alliantie leider).
* De alliantie leider kan ook zien welke leden online zijn en welke niet. (Deze optie is alleen beschikbaar als hij/zij het supporters pakket hebben).
Groen = Online
Rood = Offline

Alliantie naam

De alliantie naam kan maximaal 7 letters of cijfers bevatten. Je kan een beschrijving van de alliantie geven en als je het supporter pakket hebt en de leider van de Alliantie bent kan je ook een alliantie vlag toevoegen.

Zoek allianties

Je hebt de keuze om een alliantie op naam te zoeken of pagina voor pagina door te bladeren om zo voor jou de beste alliantie te zoeken.

Alliantie beperkingen

* Als je een alliantie net verlaten hebt kan je er pas na 3 dagen weer bij komen!

* Als de leider van een alliantie het spel verliest wordt de alliantie verwijderd!